King Palema (S) (Varmblods traver)
S-02-3404
- Farge: Brun
- Årgang: 2002
- Alder: 23 år
- Kjønn: Hingst
- Eier: Odd Brenden & Tom Rune Myrvang, MAGNOR
- Oppdretter: Sverige, S-161 BROMMA,
- Starter: 46
- 1. plass: 6
- 2. plass: 3
- 3. plass: 4
- Plassering: 13
- Volte: (5)*17,8M
- Auto: (5)*14,3aK
- Premier: kr 193 300
Karriere
Starter
Kusknavn | Banenavn | Dato | Løp | Dist. | Spor | Prog.nr. | T | Tid | Plas. | R | G | Odds | Premie kr. | Sko | Vogn | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Gøran Antonsen (S) | Biri Travbane | 03 | 3/2100 | 3 | 3 | 17,0a | 5 | 536 | 3000 | 3 000 | ||||||
Odd Brenden (A) | Momarken Travbane | 05 | 2/2140 | 2 | 2 | 19,7a | 0 | 474 | 0 | 0 | ||||||
Odd Brenden (A) | Biri Travbane | 05 | 9/1609 | 9 | 9 | 17,6a | 0 | 884 | 0 | 0 | ||||||
Olav Mikkelborg (T) | Bjerke Travbane | 24 | 5/2140 | 5 | 5 | 21,2 | - | P | 0 | 0 | ||||||
Kenneth Brenden (S) | Biri Travbane | 04 | 2/1609 | 2 | 2 | STR | - | 0 | 0 | 0 | ||||||
Kenneth Brenden (S) | Bjerke Travbane | 05 | 3/1609 | 3 | 3 | br ag | - | G | 244 | 0 | 0 | |||||
Kenneth Brenden (S) | Bjerke Travbane | 01 | 2/2100 | 2 | 2 | 20,7a | 0 | 235 | 0 | 0 | ||||||
Kenneth Brenden (S) | Bjerke Travbane | 01 | 6/2100 | 6 | 6 | 19,4a | 0 | 175 | 0 | 0 | ||||||
Kenneth Brenden (S) | Bjerke Travbane | 01 | 10/2100 | 10 | 10 | 16,9a | 5 | 190 | 2500 | 2 500 | ||||||
Kenneth Brenden (S) | Momarken Travbane | 05 | 4/2640 | 4 | 4 | 17,7a | 0 | 882 | 0 | 0 | ||||||
Olav Mikkelborg (T) | Bjerke Travbane | 01 | 7/2100 | 7 | 7 | 16,8a | 0 | 41 | 0 | 0 | ||||||
Olav Mikkelborg (T) | Bjerke Travbane | 01 | 12/1609 | 12 | 12 | 15,0a | 3 | 236 | 4000 | 4 000 | ||||||
Kai Johansen (T) | Bjerke Travbane | 01 | 6/2100 | 6 | 6 | 16,6a | 5 | 69 | 2000 | 2 000 | ||||||
Olav Mikkelborg (T) | Bjerke Travbane | 05 | 15/2100 | 15 | 12 | STR | - | 0 | 0 | 0 | ||||||
Olav Mikkelborg (T) | Bjerke Travbane | 04 | 1/2600 | 1 | 1 | 18,3a | 0 | 168 | 0 | 0 |
Viser 1 til 15 av totalt 52 rader
Stamtavle
Utstilling
Årstall | Sted | Klasse | Resultat | Kvalitet | Detaljer |
---|