Leap Day Credit* (Varmblods traver)
578001020125611
<<< Hesten er ikke norskregistrert. Kontakt hestens hjemland (Sverige) for utfyllende opplysninger >>>
-
Farge:
Brun
-
Årgang:
2012
-
Alder:
13 år
-
Kjønn:
Vallak
-
Eier:
Sverige, S-161 BROMMA,
-
Oppdretter:
Einride Horstad, SKOPPUM
-
Starter:
55
-
1. plass:
3
-
2. plass:
9
-
3. plass:
8
-
Plassering:
25
-
Volte:
(6)15,5K
-
Auto:
(4)12,5aK
-
Premier:
kr 234 928
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2014 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
|
0 |
0 |
2015 |
12 |
0 |
3 |
5 |
4 |
15,6a |
70465 |
70 465 |
2016 |
22 |
2 |
0 |
2 |
12 |
12,5a |
72739 |
72 739 |
2017 |
12 |
0 |
2 |
0 |
8 |
16,7 g |
25936 |
25 936 |
2018 |
9 |
1 |
4 |
1 |
1 |
15,5 |
53737 |
53 737 |
Starter 2014
Status
Siste godkjente vaksinasjon: |
Siste registrerte vaksinasjon: |
|
|
Bane: |
Dato: |
Poeng: |
|
Gjenstående prioritet trav: |
0 |
Solänget |
|
149 |
|
Gjenstående prioritet montè: |
1 |
Östersund |
|
222 |
|
Halvrad sulkyløp |
0 |
Solänget |
|
222 |
|
Halvrad montè: |
0 |
Bergsåker |
|
81 |
|
Importdato: |
|
Leangen Travbane |
|
0 |
|
Eksportdato: |
|
|
Totalt: |
674 |
|
Død dato: |
|
CHAMPION JARLSBERG GRAND PRIX 2016
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.12.2015 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
2 |
15.02.2016 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
3 |
15.04.2016 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
Norsk Travderby, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2014 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.05.2014 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2015 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2016 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2013 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.01.2014 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2014 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2015 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Prinsesse Märtha Louises Pokalløp 2015
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
20.11.2014 |
Strøket |
Biri Travbane |
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |