Delicious Me (Varmblods traver)
578001020165229
-
Farge:
Brun
-
Årgang:
2016
-
Alder:
9 år
-
Kjønn:
Vallak
-
Eier:
Håvard Schjørlien, GJØVIK Psevd: Stall Delicious
-
Trener:
Marius Høitomt
-
Oppdretter:
Hedda E. Assev, KVELDE
-
Starter:
74
-
1. plass:
12
-
2. plass:
11
-
3. plass:
4
-
Plassering:
28
-
Volte:
(6)13,9M
-
Auto:
(9)12,5aK
-
Premier:
kr 745 851
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2018 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
|
0 |
0 |
2019 |
8 |
2 |
0 |
0 |
2 |
16,1a |
47902 |
47 902 |
2020 |
14 |
1 |
4 |
0 |
5 |
14,6a |
72500 |
72 500 |
2021 |
17 |
3 |
4 |
1 |
5 |
14,6 |
170021 |
170 021 |
2022 |
13 |
2 |
1 |
2 |
6 |
13,9 |
132500 |
132 500 |
2023 |
9 |
3 |
0 |
0 |
3 |
15,5a |
210428 |
210 428 |
2024 |
8 |
0 |
2 |
0 |
6 |
13,2a |
78500 |
78 500 |
2025 |
5 |
1 |
0 |
1 |
1 |
12,5a |
34000 |
34 000 |
Starter 2018
Status
Siste godkjente vaksinasjon: |
Siste registrerte vaksinasjon: |
|
|
Siste dato for tid innenfor tidskrav sulky: |
Monté: |
|
|
Bane: |
Dato: |
Poeng: |
|
Gjenstående prioritet trav: |
0 |
Jarlsberg Travbane |
|
145 |
|
Gjenstående prioritet montè: |
0 |
Bjerke Travbane |
|
0 |
|
Halvrad sulkyløp |
0 |
Jarlsberg Travbane |
|
0 |
|
Halvrad montè: |
0 |
Sørlandets Travpark |
|
125 |
|
Importdato: |
|
Jarlsberg Travbane |
|
360 |
|
Eksportdato: |
|
|
Totalt: |
630 |
|
Død dato: |
|
Auksjonsløp 2019
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
2 |
31.03.2018 |
|
Bjerke Travbane |
3 |
30.09.2018 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Norsk Travderby, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2018 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.05.2018 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2019 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2020 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2017 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.01.2018 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2018 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2019 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |