Tures Gustav (S) (Varmblods traver)
75200211S001219
<<< Hesten er ikke norskregistrert. Kontakt hestens hjemland (Sverige) for utfyllende opplysninger >>>
-
Farge:
Brun
-
Årgang:
2000
-
Alder:
24 år
-
Kjønn:
Vallak
-
Eier:
Sverige, S-161 BROMMA,
-
Oppdretter:
Sverige, S-161 BROMMA,
-
Starter:
58
-
1. plass:
0
-
2. plass:
6
-
3. plass:
6
-
Plassering:
14
-
Volte:
(8)17,5K
-
Auto:
(4)15,5aK
-
Premier:
kr 88 896
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2004 |
10 |
0 |
2 |
1 |
3 |
15,5a |
15300 |
15 300 |
2006 |
8 |
0 |
1 |
1 |
3 |
16,6a |
11902 |
11 902 |
2007 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
21,9 |
0 |
0 |
2008 |
14 |
0 |
1 |
2 |
6 |
17,5 |
27273 |
27 273 |
2009 |
10 |
0 |
0 |
1 |
2 |
17,6ag |
7716 |
7 716 |
2010 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
23,5 |
0 |
0 |
Starter 2004
Kusknavn |
Banenavn |
Dato |
Løp |
Dist. |
Spor |
Prog.nr. |
T |
Tid |
Plas. |
R |
G |
Odds |
Premie kr. |
Sko |
Vogn |
Angelica Carlsson (S) |
Bjerke Travbane |
|
03 |
3/2100 |
3 |
3 |
|
20,9a |
0 |
|
|
0571 |
0 |
0 |
|
|
Per Ludvig Nilsen (T) |
Biri Travbane |
|
04 |
11/2100 |
11 |
11 |
|
20,3a |
5 |
|
|
0267 |
1500 |
1 500 |
|
|
Per Ludvig Nilsen (T) |
Drammen Travbane |
|
03 |
12/1700 |
12 |
12 |
|
20,4 |
7 |
|
|
0349 |
1500 |
1 500 |
|
|
Angelica Carlsson (S) |
Färjestad |
|
02 |
3/2140 |
3 |
3 |
|
18,6a |
6 |
|
|
225 |
0 |
0 |
|
|
Per Ludvig Nilsen (T) |
Bjerke Travbane |
|
02 |
12/1609 |
12 |
12 |
|
15,5a |
3 |
|
|
0461 |
3500 |
3 500 |
|
|
Per Ludvig Nilsen (T) |
Bjerke Travbane |
|
03 |
9/2140 |
9 |
9 |
|
19,2 |
0 |
|
|
1953 |
0 |
0 |
|
|
Per Ludvig Nilsen (T) |
Bjerke Travbane |
|
09 |
3/2100 |
3 |
3 |
|
17,2a |
2 |
|
|
1203 |
4000 |
4 000 |
|
|
Angelica Carlsson (S) |
Jarlsberg Travbane |
|
07 |
12/2120 |
12 |
12 |
|
21,6 |
2 |
|
|
0164 |
3000 |
3 000 |
|
|
Per Ludvig Nilsen (T) |
Bjerke Travbane |
|
01 |
13/2160 |
13 |
13 |
|
19,9 |
0 |
|
|
0475 |
0 |
0 |
|
|
Per Ludvig Nilsen (T) |
Drammen Travbane |
|
07 |
9/2120 |
9 |
9 |
|
20,3 |
4 |
|
|
0074 |
1800 |
1 800 |
|
|
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |