Edmund* (S) (Varmblods traver)
75200211S151288
<<< Hesten er ikke norskregistrert. Kontakt hestens hjemland (Sverige) for utfyllende opplysninger >>>
-
Farge:
Brun
-
Årgang:
2015
-
Alder:
10 år
-
Kjønn:
Vallak
-
Eier:
Sverige, S-161 BROMMA,
-
Oppdretter:
Sverige, S-161 BROMMA,
-
Starter:
32
-
1. plass:
5
-
2. plass:
6
-
3. plass:
3
-
Plassering:
7
-
Volte:
(5)14,7L
-
Auto:
(4)*13,8aK
-
Premier:
kr 348 966
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2017 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
|
0 |
0 |
2018 |
8 |
0 |
3 |
0 |
3 |
16,6a |
77083 |
77 083 |
2019 |
12 |
4 |
2 |
0 |
2 |
13,8a |
119661 |
119 661 |
2020 |
12 |
1 |
1 |
3 |
2 |
14,1a |
152231 |
152 231 |
Starter 2018
Kusknavn |
Banenavn |
Dato |
Løp |
Dist. |
Spor |
Prog.nr. |
T |
Tid |
Plas. |
R |
G |
Odds |
Premie kr. |
Sko |
Vogn |
Niclas Benzon (A) |
Axevalla |
|
02 |
1/2140 |
1 |
1 |
|
21,4a |
0 |
|
|
544 |
481 |
481 |
|
|
Niclas Benzon (A) |
Axevalla |
|
04 |
10/2140 |
10 |
10 |
|
br ag |
- |
|
G |
220 |
481 |
481 |
|
|
Wilhelm Paal (T) |
Mantorp |
|
07 |
5/2140 |
5 |
6 |
|
16,6a |
5 |
|
|
242 |
7689 |
7 689 |
|
|
Niclas Benzon (A) |
Färjestad |
|
07 |
3/2140 |
3 |
3 |
|
17,0 |
2 |
|
|
65 |
24028 |
24 028 |
|
|
Kaj Widell (T) |
Örebro |
|
01 |
5/2140 |
5 |
5 |
|
17,5 |
2 |
|
|
94 |
24028 |
24 028 |
|
|
Niclas Benzon (A) |
Örebro |
|
07 |
6/2140 |
6 |
6 |
|
18,3 |
7 |
|
|
73 |
5286 |
5 286 |
|
|
Wilhelm Paal (T) |
Axevalla |
|
02 |
5/2140 |
5 |
5 |
|
17,9 |
2 |
|
|
68 |
12014 |
12 014 |
|
|
Stefan Søderkvist (T) |
Axevalla |
|
09 |
4/2140 |
4 |
5 |
|
18,8 |
5 |
|
|
218 |
3076 |
3 076 |
|
|
Status
Siste godkjente vaksinasjon: |
Siste registrerte vaksinasjon: |
|
|
Bane: |
Dato: |
Poeng: |
|
Gjenstående prioritet trav: |
0 |
Vaggeryd |
|
137 |
|
Gjenstående prioritet montè: |
4 |
Axevalla |
|
4 |
|
Halvrad sulkyløp |
0 |
Biri Travbane |
|
0 |
|
Halvrad montè: |
0 |
Bjerke Travbane |
|
0 |
|
Importdato: |
|
Bjerke Travbane |
|
420 |
|
Eksportdato: |
|
|
Totalt: |
561 |
|
Død dato: |
|
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |