Strong Pepper (Varmblods traver)
578001020165161
-
Farge:
Brun
-
Årgang:
2016
-
Alder:
8 år
-
Kjønn:
Hingst
-
Eier:
Jon Sigurdsen, OSLO
-
Trener:
Jens Kristian Brenne
-
Oppdretter:
Rune Flaskerud, BØVERBRU
-
Starter:
54
-
1. plass:
15
-
2. plass:
7
-
3. plass:
5
-
Plassering:
16
-
Volte:
(4)*12,7M
-
Auto:
(4)*11,4aK
-
Premier:
kr 1 127 510
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2018 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
|
0 |
0 |
2019 |
12 |
2 |
4 |
1 |
4 |
14,3a |
152000 |
152 000 |
2020 |
15 |
9 |
1 |
0 |
3 |
11,4a |
665996 |
665 996 |
2021 |
6 |
1 |
1 |
0 |
2 |
12,8a |
145042 |
145 042 |
2022 |
7 |
0 |
0 |
2 |
2 |
12,3a |
36972 |
36 972 |
2023 |
6 |
2 |
0 |
1 |
2 |
13,1a |
50500 |
50 500 |
2024 |
8 |
1 |
1 |
1 |
3 |
13,2a |
77000 |
77 000 |
Starter 2024
Status
Siste godkjente vaksinasjon: |
Siste registrerte vaksinasjon: |
|
|
Siste dato for tid innenfor tidskrav sulky: |
Monté: |
|
|
Bane: |
Dato: |
Poeng: |
|
Gjenstående prioritet trav: |
0 |
Jarlsberg Travbane |
|
0 |
|
Gjenstående prioritet montè: |
0 |
Momarken Travbane |
|
380 |
|
Halvrad sulkyløp |
0 |
Varig Orkla Arena |
|
75 |
|
Halvrad montè: |
0 |
Jarlsberg Travbane |
|
0 |
|
Importdato: |
|
Biri Travbane |
|
125 |
|
Eksportdato: |
|
|
Totalt: |
580 |
|
Død dato: |
|
Norsk Travderby, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2018 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.05.2018 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2019 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2020 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2017 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.01.2018 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2018 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2019 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Prinsesse Märtha Louises Pokalløp 2019
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
15.12.2018 |
Betalt |
Biri Travbane |
2 |
28.02.2019 |
Betalt |
Biri Travbane |
3 |
31.05.2019 |
Betalt |
Biri Travbane |
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |